DESPRE NOI

----Conform politicii EURO FITTINGS, consilierea colaboratorilor privind gama de produse comercializate se efectueaza saptamanal prin contact direct sau telefonic. Asigurand consilierea permanenta si suport tehnic profesionist, mentinem o stransa legatura cu toti distribuitorii EURO FITTINGS.

----Detinem STOCURI IN PERMANENTA la toate produsele din oferta. LIVRAREA comenzilor este GRATUITA (pentru comanda de minim 1.000 ron), PE TOT TERITORIUL ROMANIEI in termen de 24h (de LUNI pana SAMBATA INCLUSIV).

----Oferim asigurare DE PANA LA 20 MILIOANE de EURO pentru o mare parte dintre produsele comercializate. Cea mai mare parte dintre produsele noastre sunt acoperite de o asigurare de 20 milioane de Euro prin asigurarile incheiate de principalii nostri furnizori: GIACOMINI, REMER si DIZAYN.

----SUSTINEM in permanenta partenerii asigurandu-le o finantare indirecta. Astfel, pentru fiecare partener, in urma unei analize aprofundate a situatiei financiare impreuna cu banca noastra partenera, asiguram O LIMITA DE CREDIT IN VEDEREA ACHIZITIONARII PRODUSELOR si un TERMEN DE PLATA EXTINS (30-60 ZILE). Ne rezervam dreptul ca in cazul in care rezultatul acestei analize este unul negativ sa nu acordam aceasta limita de credit si chiar sa o retragem pentru partenerii vechi a caror situatie financiara s-a deteriorat excesiv.

Contacteaza-ne

CONSILIERE si SUPORT TEHNIC

STOC PERMANENT si LIVRARE GRATUITA

ASIGURARE de 20 MIL EURO

FINANTARE si TERMEN de PLATA 60 de ZILE


----Suntem renumiti pentru calitatea produselor comercializate din categoria APA.
----Produsele din categoria APA mentin sanatatea, aduc siguranta si eficienta energetica consumatorului final.
----Detinem un istoric indelungat in comercializarea produselor care permit distribuirea fluidelor, inclusiv acelea cu un anumit grad de risc ca de exemplu gazul.
----Experienta ne-a determinat sa alegem pentru portofoliul nostru de produse doar pe cele care ofera siguranta si eficienta in distribuirea gazului in case si cladiri.
----Interesul nostru pentru energie in general si pentru cele regenerabile sau cu un grad foarte ridicat de eficienta in particular, ne-a condus catre dezvoltarea gamei cu o serie de produse premium de la principalii nostri furnizori.
----Gama produselor DECO este ultima venita in clubul nostru dar poate cea mai privilegiata.
----Venim in intampinarea cerintelor partenerilor nostri cu produse de cea mai buna calitate avand intreaga sustinere a furnizorilor nostri.